Terapi på dansk

Terapi hos Mark på dansk

Er du i en situation som du har brug for hjælp til at løse?

Min praksis omfatter individuel psykoterapi og parterapeutisk rådgivning. Jeg tilbyder akut parterapi, parterapi eller individuel psykoterapi. Vi mødes efter behov, enten online, hos dig eller jer, eller i mine praksis på Østerbro eller Svendborg.

Vi kan også gå en tur.

Min faglige baggrund og brede erfaring vil understøtte dig i din personlige udvikling.

Mit løfte

Uanset hvilken af de mange muligheder, du vælger, er mit løfte fuldstændigt det samme.

Dit næste skridt 

En gratis 15 minutters telefonsamtale med mig er alt hvad du behøver, for at påbegynde din rejse. Vi får os en snak om, hvor du er nu i dit liv, hvor du gerne vil, og hvordan jeg kan hjælpe dig derhen. Har du andet på hjerte, så skriv til mig her.